Kövess minket

Aztaa

Gunna ügyvédjét kérte fel Donald Trump a georgiai választási csalási perére

Megosztva

Donald Trump ugyanazt az ügyvédet bízta meg a közelgő választási csalási ügyével, aki tavaly Gunnát képviselte az YSL RICO-ügyben.

A helyi WSB-TV szerint a volt elnök Steve Sadow-t kérte fel Drew Findling helyére a nagyhatalmú jogi csapatába, hogy harcoljon az ellene Georgia államban felhozott rengeteg RICO-vád ellen.

Trump csütörtökön adta fel meg magát a Fulton megyei börtönben, fent látható az ott készített fényképe. 13 váddal kell szembenéznie, köztük a georgiai RICO-törvény megsértésével, amelyet a csapatának a 2020-as elnökválasztás megdöntésére irányuló szavazócsalási törekvéseivel hoztak összefüggésbe.

Várjuk, hogy az ügyet elutasítsák, vagy ha szükséges, egy elfogulatlan, nyitott esküdtszék az elnököt ártatlannak találja. Az elnök politikai ellenfeleinek ambícióit és karrierjét előmozdítani vagy szolgálni hivatott vádemeléseknek nincs helye az igazságszolgáltatási rendszerünkben” – mondta Sadow.

Gunnát tavaly decemberben engedték ki a börtönből, miután olyan vádalkut kötött, melyet az ügyészség nem használhat fel Young Thug kiadójának pere során. Sadow rengeteg magas rangú ügyfelet is képviselt a hiphop szcénában, mint például Rick Ross, Usher és T.I..

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés