Kövess minket

Hiphop

Gzuz másfél évre börtönbe kerül

A német gengszterrapper bűnlajstroma nem csekély, szereti a balhékat és a drogot.

Megosztva

Forrás:

A 187 Strassenbande főkolomposát, a Los Angelesben is klipet forgató Gzuz-t 1 év és 6 hónap letöltendőre ítélték, valamint 510 000 euró megfizetésére kötelezték – utóbbit “csak” az illegális fegyverviselésért kapta.

A június óta tartó perben olyan vádpontokért kellett felelnie, mint a fegyvertartási törvény megsértése, drogbirtoklás és testi sértés. Az évről évre bűnlajstromát gazdagító rapper még 2018 szilveszterén vaktölténnyel lövöldözött az újévi mulatozás hevében, noha már korábban megtiltották neki a fegyverviselést. 2018 áprilisában házkutatást tartottak nála, amikor is 17 gramm marihuánát és 2,5 gramm kristályt találtak a hamburgi lakásában, egy másik házában pedig fegyverre és lőszerre bukkantak a jardok. Februárban a rapper egy nyitott mentőautóból próbált meg oxigén palackot lopni, míg márciusban egy vele szelfizni akaró, 19 éves lánynak osztott ki egy nyitott tenyeres pofont – e két esetért bocsánatot kért, a lány vissza is vonta a feljelentést. Egy másik bántalmazási esetben, szintén 2018-ban még felfüggesztettel úszta meg. Úgy látszik lassan tanul Kristoffer Jonas Klauß, 32 éves, szanaszét tetovált, német gengszterrapper.

[vembed youtube=”H2hGrsExuyc” ]Hamburger Morgenpost beszámolója szerint Gzuz csak mosolygott, majd a fejét csóválta az ítélet hallatán. A rapper vissza is szólt a bírónak, mikor azzal dorgálták meg, hogy fittyet hány a társadalmi normákra, a bíró azzal válaszolt vissza, hogy szerencsére itt övé az utolsó szó.

A rapper bentlakásosra váltásáról a 187 Strassenbande másik oszlopos tagja, Bonez MC osztott meg néhány képet az Instáján.

[instagram]CGDVjdMDxpx[/instagram]
(Musikexpress)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük