Kövess minket

Bulvár

Hajléktalanként él Tekashi 6ix9ine apja, arra kéri a rappert, “segítse ki valamivel”

Megosztva

Tekashi 6ix9ine apja, aki anno elhagyta a most híres és anyagi gondokkal nem éppen küzdő rappert, hajléktalanként tengeti a napjait – derült ki egy videóból, amit a Page Six közölt.

Az utcán készített videón egy járókelő beszélget Tekashi apjával, akit szintén Daniel Hernandeznek hívnak. A férfi elpanaszolta, hogy nincs saját otthona, már vagy két éve hajléktalanszállókon húzza meg magát, de állítása szerint a fia erről nem tud. “Ő nem tudja, hogy hajléktalanszállókon alszom, de most majd tudni fog róla” – mondja a férfi a videón. Hernandez kifogásolja, hogy a fia random embereknek is pénzt osztogat az utcán, de neki bezzeg nem segít. “Azt gondolnám, hogy idejön és kisegítene valamivel” – tette hozzá.

Az idősebbik Hernandezt anno Tekashi anyja dobta ki a közös otthonukból, miután a drogfüggősége kezelhetetlenné vált, utána nem is kereste a fiát. Apa és fia Tekashi Nine Trey Gangsta Bloods bandaperének tárgyalásán látták utoljára egymást, amire váratlanul állított be a férfi. “Egy pillantást vetettem a vérszerinti apámra, 8 éves korom óta nem láttam. Azt gondoltam, hogy ez valami rossz vicc” – mondta megdöbbenve 6ix9ine az ítélethirdetése előtt. Hernandez tanúskodni is akart a fia mellett, de ezt a bíró elutasította, arra hivatkozva, hogy elkésett azzal, hogy a fia mellett lehessen. A férfi riporteknek akkor azt mondta, hogy nagyon szereti 69 zenéit, de dalcímet nem tudott mondani..egyet sem.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés

Facebook

Hirdetés
Hirdetés