Kövess minket

Hiphop

Hiába hívják spiclinek online, Gunna simán megtöltötte a brooklyni Barclays arénát a legutóbbi koncertjén

Megosztva

Nem kell mindent elhinni, amit az interneten hallasz – tartja a modern mondás, de ez akár Gunna szájából is elhangozhatott volna, miután sikeresen telerakta a brooklyni Barclays Centert szombaton, annak ellenére, hogy a net egy része leírta őt és a rap karrierjét, mivel vamzer patkánynak tartják.

Gunna headline show-ján régebbi és újabb, a „Gift & a Curselemezén található dalok is felcsendültek, a közönség pedig bátran énekelte vele együtt, mint az a lenti videókon látható.

Gunna azután vált kínossá a hiphop bizonyos köreiben, miután vádalkut kötött a Fulton megyei ügyészekkel a YSL perben, így aztán szabadon távozhatott. Young Thug ellen továbbra is eljárás folyik bandatevékenység miatt, emiatt sokan úgy érezték, hogy Gunna cserben hagyta régi harcostársát, de ő tagadta ezt, kiemelve, hogy a nyilatkozatát nem lehet felhasználni a YSL per során.

Nem csak rajongók, de rapperek is elfordultak tőle, köztük Lil Baby, vagy épp Lil Durk. Mindezek ellenére Gunna reputációja nem sérült annyira, hogy a június közepén megjelent „Gift & a Curse” című új lemeze ne legyen siker. Ami azt illeti, a „fukumean” című kislemeze egyenesen karrierje legsikeresebb dala lett.

Gunna a koncert során egy „Free Jeffery” feliratot is elhelyezett a vizuálban, kimutatva lojalitását, mely persze utólag azért kínos lehet, ha végül hosszú börtönévekre ítélik Thuggert. Gunna egyelőre nem turnézik, csak tesztelgeti a visszatérését, következő koncertje Los Angelesben lesz.

(TMZ)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés