Keresés

50 Cent szerint Chris Brown jobb zenész, mint Michael Jackson

Offmedia- 2019.09.01. 14:15
o k
Chris Brown nemrég a neten örült egy újabb zenei mérföldkövének, hogy összesen 69.5 millió amerikában eladott kislemeznél tart, és ezzel a 7. valaha legtöbb kislemezt értékesítő zenésszé lépett elő az országban. Szép teljesítmény, melyhez jóbarátja, 50 Cent is gratulált, hisz ő is megosztotta az új személyes rekordot Instáján. A poszthoz írt szövegében viszont mintha kicsit túllőtt volna a sima dícséreten, ami mondjuk nem meglepő Fiftytől. 

"Chris Brown már jobb számomra, mint Michael Jackson. Nem akarom elhinni, hogy MJ tényleg kisfiúk popsiját akarta fogdosni. Ember, mi a fasz?" - írta.


A kommentszekció ezután hamar elszabadult, voltak, akik osztották a rapper álláspontját, kiemelve, hogy ők is elengedték Jackson kezét, miután látták a Neverland elhagyása című négyórás dokumentumfilmet, melyben két ma már felnőtt áldozat arról mesél, miként molesztálta őket a Pop Királya éveken keresztül. Mások eközben bevédték az énekest, és összehasonlíthatlannak vélték a tehetségét Brown-nal. A vitába még Waka Flocka Flame is betársult, kommentjében azt írta, hogy MJ nem csinált semmit, és Fifty ne viccelődjön ezzel. 

A NY-i rapper végül törölte a posztját.

(HipHopDX)

Hozzászólások