Keresés
  • Főoldal
  • Zene
  • Hiphop
  • Blueface falja a nőket, állítása szerint közel 1000 lánnyal feküdt le idén

Blueface falja a nőket, állítása szerint közel 1000 lánnyal feküdt le idén

Offmedia- 2019.08.08. 19:59
Yeah aight!
West coast rapper Blueface egy igazi kaszanova - saját maga szerint legalábbis. Az ütemet tudatosan ignoráló MC Bigboy Real 92.3 rádióműsorában beszélt az igazán mozgalmas nemi életéről, bevallotta ugyanis, hogy 2019-ben eddig közel 1000 nővel feküdt le. "Egy baszógép vagyok" - büszkélkedett. 


Ez a nem semmi adat még a sokat tapasztalt riportert is meglepte, hisz ha mondjuk 180 nappal számolunk, az 5 numerát jelent minden egyes napra. A "Thotiana" rapper hozzátette, hogy ezt főleg a hármasoknak, négyeseknek, és ritkán az ötösöknek köszönhetően tudja elérni, igaz utóbbi már neki is picit fárasztó. 

Blueface egyébként az egyéjszakás kalandok mellett barátnőket is tart, vele lakik a gyerekének anyja, ő áll az orgia életmód csúcsán, de mivel Kékarc a párkapcsolatot csak hármasban tudja elképzelni, ezért mindig kell egy második lány, aki általában cserélődik. A második személyhez a rapper "főbarátnőjének" engedélye kell, ő okézza le a jelentkezőket. Ez az egész szerelmi(?) háromszög azzal indult, hogy anno Blueface két csajjal járt egyszerre, majd miután ők felfedezték egymás létét, inkább hármasban folytatták tovább a kapcsolatot. 

Az XXL magazin idei Freshman listáját is megjáró rapper amúgy holnap droppolja új EP-jét, melyen Offset, The Game, és Lil Pump is szerepelnek majd.

(Complex)

Hozzászólások

Érdekes lehet