Keresés
  • Főoldal
  • Zene
  • Hiphop
  • Cardi B és DJ IMarkkeyz szállítják az eddigi legütősebb koronavírus dalt

Cardi B és DJ IMarkkeyz szállítják az eddigi legütősebb koronavírus dalt

Offmedia- 2020.03.17. 17:15
Forróbb, mint egy 40 fokos láz.
A koronavírus terjedésével egyre több a járványra reagáló dal születik, korábban például már bemutattunk az egyik gócpontból, Olaszországból érkező trap dalt, ami fel is háborította a keményen sújtotta ország lakóit, most viszont valami sokkal könnyedebbről lesz szó, egy remixről, ami hamar virálisabb lett, mint maga a korona.

Az amerikát is elérő vírust több híresség is kommentálta már, legtöbbjük arra szólítja fel a lakosságot, hogy maradjanak otthon, ne mozduljanak ki a lakásukból, csak ha nagyon muszáj, így minimalizálva a vírus átadását vagy elkapását. Cardi B sem különb, a rapper a szokásos humoros és harsány stílusában mondta el egy videóban, hogy fél a vírustól. Az Insta-vidi, melyben többek közt azon poénkodik, hogy a csajok által rendelt ruhák is tuti bacisak, mivel mind Kínából jön (ez amúgy nem igaz, a vírus rég meghal, mire Amerikába ér egy csomag) több mint 18 millió megtekintést generált így csak idő kérdése volt, hogy mikor remixeli meg valaki.


Az a valaki pedig a brooklyni DJ, IMarkkeyz volt, aki még pénteken szabadította rá a világra ezt a korona-bangert, egy vicces videó kíséretében. A remix híre Cardihoz is eljutott, aki ezután arról posztolt, hogy rá akarja venni a kiadóját, hogy hivatalosan is felrakhassák a remixet Spotify-ra is, ez végül tényleg meg is történt. 


A trekkre hamar ráugrottak különböző tánccsoportok is, akik néhol maszkban, néhol anélkül rázzák az új korona-himnuszra.Nem csoda tehát, hogy a remix jelenleg a 15. helyen van az amerikai iTunes slágerlistán, de Bulgáriában és Egyiptomban például egészen az első helyig jutott.

IMarkkeyz eközben örül, hogy ezekben a válságos időkben kis örömöt tudott vinni az emberek életébe. "Számomra az a legcsodálatosabb dolog, hogy mosolyogni és táncolni látom az embereket, rettegés nélkül" - mesélte a Buzzfeed-nek.

A teljes számot alább lehet meghallgatni.

(Genius)

Hozzászólások