Keresés
  • Főoldal
  • Zene
  • Hiphop
  • Cardi B megóvná a kislányát a "WAP" című számának dalszövegétől

Cardi B megóvná a kislányát a "WAP" című számának dalszövegétől

Offmedia- 2021.01.05. 19:11
"Nem gyerekeknek való zenét csinálok" - indokolta a döntését.
Kulture és Cardi B
Az elmúlt napokban nagyot ment Cardi B-ről egy Instagram Live-ból kiragadott videórészlet, amelyben épp otthon hallgatja a rajongóival együtt a WAP című megaslágerét, majd mikor meglátja, hogy besétál a szobába a 2,5 éves kislánya, gyorsan leállítja a trekket. A rapper láthatóan nem akarta, hogy a gyereke hallja a dalt, ami érthető, hisz a cenzúrázatlan verziót rakta be, de egyesek rögtön támadásba lendültek, hogy miért ekkora tabu otthon a WAP, mikor Cardi eleve a szabadelvűség egyik nagy híve, és láthatóan örömmel tölti el, hogy egyes konzervatívabb amerikaikat egyenesen zavarja a dal szókimondó szexualitása.

{twitter}https://twitter.com/raptvcom/status/1345929159806246914{/twitter}
Egy felháborodott nő például azt vágta a rapper fejéhez Twitteren, hogy azt biztos nem bánja, hogy mások gyerekei hallhatják a dalt rádióban, de Kulture-t persze megóvja tőle. "Le kell állnotok ezzel! Én nem JoJo Siwa vagyok, nem gyerekeknek szólnak a dalaim, hanem felnőtteknek. Mindenki a saját gyerekéért felelős, hogy mit nézhet és hallgathat. Én erősen szexuális ember vagyok, de nem a gyerekem közelében" - válaszolta Cardi.


Később azzal folytatta, hogy a sztriptíztáncosnő anyukák sem táncolnak otthon a gyerekeiknek, szimplán ez a munkájuk. "Ezt józan paraszti ésszel fel lehet fogni" - zárta le a témát, majd stílusosan egy mémet is megosztott, ami azon viccelődik, hogy Kulture a háttérben biztos belefülel a WAP-ba, így hogy tiltott gyümölcs lett otthon.

Hozzszlsok

rdekes lehet