Keresés

Curtis a jó Istent kéri, hogy összefuthasson végre Funktasztikussal

Kócsi- 2021.01.09. 14:28
Nem, nem aláírást kérne tőle.

Forrás: YouTube
Újra fellángolhatnak az indulatok Curtis és Funktasztikus között egy tegnap közzétett videó hatására. Az ominózus vidi a TR3ND GANG YouTube csatornáján látott napvilágot, melyben az újpesti rappernek elemeznie kellett volna mezőkövesdi „kollegájának” egy dalszövegét, ám a kísérlet hamar befulladt és néminemű szakmázás helyett verbális pofozkodásba ment át.

„Ez az a büdös köcsög, te. (…) De ha meglátlak, a fejedet leszaggatom, te rossz csicska” - vágott bele Curtis az úgynevezett analízisbe, miután néhány sor felolvasása után leesett neki, hogy a 3Pontos címen futó sorozat készítői egy Funktasztikus szöveget toltak az orra alá. Nyilván nem véletlenül tettek így, hiszen tudvalévő, kettőjük között már egy ideje komoly ellentétek feszülnek, mivel Funk a 2019 végén megjelent, Rezonancia lemezén található, Vamzerek műfaja trekkben - a hazai szcéna számtalan képviselője mellett - nem túl baráti hangon Curtist is megemlítette, aki ezen akkor úgy felhúzta magát, hogy egy Facebook posztban megígérte neki, ha találkoznak személyesen, majd jól leszakítja a fejét.

A helyzet az óta mit sem változott, csupán annyiban, hogy mindamellett, hogy Curtis továbbra is egy irigy, megkeseredett embernek tartja Funktasztikust, azért elismeri a tehetségét is. Mondjuk ettől függetlenül a fejleszaggatást ismét kilátásba helyezte.

A videó publikálását követően Facebookon érkezett meg a válasz Mezőkövesdről: ebben Funk reagál az elhangzottakra, továbbá kijelenti, hogy a csatát megnyerte, már csak azért is, mert belőle nem hoz ki efféle indulatokat ellenfele.

Hozzszlsok

rdekes lehet