Keresés

  • Főoldal
  • Zene
  • Hiphop
  • Dühös Nicki Minaj rajongók Cardi B nevét üvöltötték, miután újabb koncertje maradt el a rappernek

Dühös Nicki Minaj rajongók Cardi B nevét üvöltötték, miután újabb koncertje maradt el a rappernek

Offmedia- 2019.03.10. 20:51
Megint nem volt elég áram.
Újabb akadályba ütközött Nicki Minaj európai turnéja. A rapper február végén kezdődő koncertsorozatánál először a második, pozsonyi állomást kellett lefújni, miután kiderült, az arénában nem tudnak elég áramot biztosítani a shownak. Azóta jó pár, köztük a budapesti koncert is probléma nélkül lefutott (ha a későbbi kezdést nem számítjuk), most viszont ismét csalódniuk kellett Nicki rajongóinak, ezúttal Franciaországban.

A turné Bordeaux-i állomásán akadtak gondok, méghozzá megint a megfelelő áramszolgáltatással. Mint Nicki szivarozgatás közben elmondta egy videóüzenetben, neki sem érdeke, hogy ne lépjen fel, ezáltal bukva a pénzét, arról nem is beszélve, hogy szétidegeli vele a rajongóit. Állítása szerint a kezdés előtt három órával szóltak neki a francia technikusok, hogy nem fogják tudni elindítani a koncertet, mert egyszerűen nincs elég áram a show működtetésére.

Mondani se kell, a rajongók nem fogadták túl boldogan a hírt, az alábbi videón egyenesen az látszik, hogy a csalódott tömeg egyszer csak Nicki nagy ellenségének, Cardi B-nek a nevét kezdi kántálni, amolyan kicsinyes bosszúként.

A jegyek árát visszakapják a rajongók, pótkoncertről egyelőre nincs hír.


(HNHH)

Hozzászólások