Keresés

Famous Dex fegyvert rántott a sikítozó rajongóira

Offmedia- 2018.10.22. 15:11
Mindezt a találó nevű Shocktoberfesten.
Kontrollálhatatlanná vált a kaliforniai
Shocktoberfest nevű esemény, miután az egyetemi rendezvény egyik fellépője, Famous Dex beugrott a közönség közé. A rocksztár húzás nem csak egy kis bodysurffel járt, hanem azzal is, hogy a trap zenétől megvadult embertömeg egy része elkezdte elfoglalni a színpadot.  


A helyszínen lévő biztonságiak nem bírták visszatartani a közönséget, a szervezőknek tehát nem maradt más lehetősége, mint hogy lefújják a bulit. "Az egyetemi rendőrség túl veszélyesnek ítélte meg a kialakult szituációt, lekapcsolták a fényeket és lefújták a bulit" - mondta Tom Vasich a kaliforniai Irvine egyetem szóvivője a Los Angeles Times-nak.

Ezután lenyugodtak a kedélyek, mindenki szépen lassan kezdte elhagyni a helyszínt, egészen addig a pillanatig, míg valaki meg nem pillantotta, hogy Dex épp száll be a kocsijába. A rajongók egy része ekkor sikoltozva megrohamozták a járművet, és habár a sofőr üvöltözve kérte őket, hogy menjenek arrébb, videóztak és fangirlködtek tovább. Ekkor bukkant elő a rapper az ajtóban, kezében egy stukival, nyomatékosítva a sofőr kérését. Az erről készült felvétel itt véget ér, tehát a fenyegetés bejött, még ha a módszer kicsit radikális is volt.

{twitter}https://twitter.com/natalie_koppel/status/1053568102821031939{/twitter}(HNHH)

Hozzászólások

Érdekes lehet