Keresés

Ice Cube visszaemlékezett első találkozására Snoop Doggal

Offmedia- 2020.02.11. 17:12
És arra, hogy Snoop mindig is egy partiarc volt.
Ellen DeGeneres helyett Martha Stewart és jóbarátja, Snoop Dogg vezették nemrég az Ellen showt, aminek Ice Cube volt az egyik vendége.

A rapper többek között beszélt Kobe Bryant haláláról, de visszaemlékezett arra a pillanatra is, mikor először találkozott a beugró műsorvezető, nyugati-parti raplegendával. Az év 1993, a helyszín pedig egy yacht, ahol épp nagyban ment az ünneplés. 

"Egy albummegjelenési partit dobott az akkor még friss Doggystyle lemeznek egy hajón" - kezdte a nosztalgiázást Cube. "Valamiféle yacht volt. Gyorsan lepacsiztam Snooppal, beszéltünk pár szót, majd leugrottam a hajóról, mielőtt elhagyta volna a kikötőt. Úgy voltam vele, hogy én aztán biztosan nem kerülök vízre a Death Row Records-szal. De Snoop jó arc volt, mindig kedves volt, és szeretetteljes, mindig megvolt benne a tisztelet a másik iránt."

Cube ezután még elmélázott azon, hogy a kedvenc Snoop Doggos emléke az, mikor közös turnéra mentek. "Imádok vele turnézni, nála még a koncert előtt is buli van a backstage-ben" - erre aztán Martha Stewart is nagyban bólogatott, hisz ő is tudja, hogy Snoop bárhol "be tudja gyújtani" a bulit.

Hozzászólások

Érdekes lehet