Keresés
  • Főoldal
  • Zene
  • Hiphop
  • Joe Budden: Logic az egyik legrosszabb rapper, aki valaha mikrofont ragadott

Joe Budden: Logic az egyik legrosszabb rapper, aki valaha mikrofont ragadott

Kersner Máté- 2019.10.13. 19:52

Logic egy megosztó rapper. Míg egyesek imádják és azon kevés mai hiphop előadó közé sorolják, akik az értelmetlen autotune-nal nyökögős buzik korában még beszélnek is valamiről és fontos, preventív jellegű üzeneteket (lásd például ezt a dalt) közvetítenek, addig mások, akiket irritál az álprófétáskodás és a kÉtRaSsZúSÁg emlegetése, túlzás nélkül a pokolra kívánják őt, olyan társaival együtt, mint például Russ, vagy Hopsin.

Utóbbi tábort erősíti Joe Budden is. Az ember, aki mindig tudja, hogyan kell felkorbácsolni az indulatokat egy-két kijelentéssel, pénteken szállt bele Logicba, igencsak határozott véleményt formálva a 29 éves zenészről. A vehemens gondolatok most pénteken hangzottak el a műsorvezető új beszélgetős programjában, a The Joe Budden Podcastben, azután, hogy kollégáival, Roryval és Mallal meghallgatták French Montana Twisted című friss single-jét (igen, Rockyt azóta is keressük), melyben Logic is közreműködik.

"Őszintén, Logic simán az egyik legrosszabb rapper, aki valaha mikrofont ragadott." - mondta Budden, majd személyes üzenetet intézett az újabban könyvet is író rapperhez: "Nem tudom mit mondhattak neked a Def Jamnél. Tudom, hogy rengeteg lemezt adsz el. Tudom, hogy csomó turnéd teltházas. Tudom, hogy milyen sikeres vagy. De ember, hogy őszinte legyek veled, szörnyű amit csinálsz."

Rory és Mal gyorsan cáfolták kollégájuk állítását, miszerint Logic trash lenne, véleményük szerint szimplán csak béna a verzéje az imént hivatkozott dalban. Igen ám, Joe viszont nem értett egyet és állításához ragaszkodva válaszolt: "Nem igaz, Logic nagyon szar."

Amióta Joe Budden podcasterként tevékenykedik, egyre szabadabban kritizálja a rap szcénát és annak prominens alakjait, legutóbb például Swae Lee szólt vissza neki, miután a műsorvezető a Drake-kel készült új dalát fikázta.

Logic egyelőre nem reagált Budden gondolataira.

A corny rapperekről írt cikkünkben korábban már mi is összefoglaltuk, hogy miért utálják annyian Logicot.

(XXL)

Hozzászólások

Érdekes lehet