Keresés

  • Főoldal
  • Zene
  • Hiphop
  • Joyner Lucas elhagyta az Atlantic Records-ot, "szabad emberként" folytatja

Joyner Lucas elhagyta az Atlantic Records-ot, "szabad emberként" folytatja

Kócsi- 2018.12.24. 13:13

Rögtön kisimultak a vonásai.

Fontos ponthoz érkezett el Joyner Lucas pályafutása, a 30 éves rapper ugyanis vasárnap, egy Twitter posztban bejelentette, hogy otthagyja az Atlantic Records-ot és független előadóként nyomul tovább. Lucas a legnagyobb békességben vált el a kiadótól, mint írta: valódi szerelem volt az övék, az egész label, valamint az ott dolgozó emberek mind csodálatosak, de neki momentán egyedüllétre van szüksége.


A hiphop világában némiképp fehér foltnak számító Massachusetts-ből származó rapper két évvel ezelőtt írt alá az Atlantic-hoz, ahol egy nagylemezt hozott össze 2017-ben, 508-507-2209 címmel. Az ezen található I'm Not A Racist-hoz készült klipet még Grammy-díjra is jelölték anno, bár végül nem őt hozták ki győztesnek a döntnökök.

Lucas számára az idei év zárása kifejezetten mozgalmasnak bizonyult; szerepelt Eminem "Kamikaze" lemezén, novemberben kakaskodott egyet Tory Lanez-zel, majd a múlt héten bemutatott a médiának, mondván soha többet nem ad interjút senkinek, mert a sajtó képviselői nem viseltettek elég tisztelettel az irányába és többször előfordult, hogy direkt rossz színben akarták feltüntetni az emberek előtt.

Hozzászólások