Keresés

Kanye West filozófiai könyvet ír

Offmedia- 2018.04.14. 19:10
1821
Taníts Ye!
Kanye West mindig is azok közé az előadók közé tartozott, akik nem félnek elmondani a véleményüket a világról, sőt, őszinte természete miatt sokszor még bajba is került a zenész. Gondolatait hamarosan viszont papírra is veti, Ye ugyanis filozófiai könyvet ír. 

A könyv létéről egy friss interjúban beszélt, ahol a belga belső építész, Axel Vervoordt kérdezte. A beszélgetés során igen mélyen belementek a művészetekről való diskurzusba, Kanye pedig egyszer csak előhozakodott a könyvével, amit Break the Simulation hív. A filozófiai műből egy gondolatot is kiragadott Ye, mely alapvetően a nosztalgia témaköréről szól:

"Van egy koncepcióm a fotókról. Az emberek túlságosan rajonganak a fotókért, de benne kétségek vannak, mivel egy fotó képes arra, hogy kivegyen a jelenből és elrepítsen a múltba, vagy a jövőbe. Lehet arra használni, hogy dokumentáljuk a körülöttünk lévő világot, de sokszor teljesen a hatalmuk alá hajtja az embereket, akik túl sokat foglalkoznak az emlékeikkel. Az emberek mindig szeretik hallani egy adott dolog történelmét, ami fontos is, de úgy érzem túl nagy jelentőséget tulajdonítunk a történelemnek."


Kanye emellett azt is mondta, hogy már nem akar a legjobb lenni a világon, szimplán csak vízzé akar válni, szóval hát ja, Ye nem változik.

Hozzászólások