Keresés
  • Főoldal
  • Zene
  • Hiphop
  • Kanye West úgy megörült egy kamu közvéleménykutatásnak, hogy ledobott egy új dalrészletet

Kanye West úgy megörült egy kamu közvéleménykutatásnak, hogy ledobott egy új dalrészletet

Offmedia- 2020.10.14. 18:54
Azt hitte vezeti az egyik államban az elnökjelöltek harcát, de tévedés történt.
Kanye West full fel van spanolva a közelgő amerikai elnökválasztástól. Ye nemrég ledobta a hivatalos kampányvideóját, melyben komoly arccal beszélt vallásról és családról, egyben emlékeztetett mindenkit, hogy rá érdemes szavazni november elején. A rapper/producer ráadásul ma arra ébredt, hogy a kampánya új erőre kapott, és Kentucky államban egy felmérés szerint át is vette a vezetést, 48 ezer szavazattal húzott el Donald Trump és Joe Biden előtt...kár, hogy a felmérés valójában egy totális malőr.

Kanye annyira megörült a hírnek, hogy egy videót is feltöltött a reakciójáról, melyben arról beszél, hogy készíthetik a Fehér Házat, mert bizony érkezik. 


Derült hangulatában még egy új, "NAH NAH NAH" című dalrészletet is ledobott. A trap hangzású trekkben az a szerény flex is elhangzik, hogy "egy elnökjelölttel beszélsz" - utalva természetesen magára. "Az egész csapatom annyira energikus, hogy muszáj volt betétdalt írnom hozzá" - írta a videóhoz, melyben Joaquin Buckley meredek UFC pörgőrúgása látható.


Ennyi emelkedett hangulat után biztos szomorúan közölte a Lex 18 nevű Kentucky állambeli TV csatorna, hogy a felmérés, amit Kanye is mindenhol büszkén mutogat csak egy random tesztelés eredménye, és semmilyen valóságot nem takar, szimplán a weboldalukat tesztelték számokkal, hogy megnézzék működik-e a rendszer. Kanye-tól elnézést kértek a hibáért. 


(HipHopDX)

Hozzászólások

Érdekes lehet