Kövess minket

Hiphop

Kanye West úgy megörült egy kamu közvéleménykutatásnak, hogy ledobott egy új dalrészletet

Azt hitte vezeti az egyik államban az elnökjelöltek harcát, de tévedés történt.

Megosztva

Forrás:

Kanye West full fel van spanolva a közelgő amerikai elnökválasztástól. Ye nemrég ledobta a hivatalos kampányvideóját, melyben komoly arccal beszélt vallásról és családról, egyben emlékeztetett mindenkit, hogy rá érdemes szavazni november elején. A rapper/producer ráadásul ma arra ébredt, hogy a kampánya új erőre kapott, és Kentucky államban egy felmérés szerint át is vette a vezetést, 48 ezer szavazattal húzott el Donald Trump és Joe Biden előtt…kár, hogy a felmérés valójában egy totális malőr.

Kanye annyira megörült a hírnek, hogy egy videót is feltöltött a reakciójáról, melyben arról beszél, hogy készíthetik a Fehér Házat, mert bizony érkezik. 

[twitter]https://twitter.com/kanyewest/status/1316225365728137216[/twitter]
Derült hangulatában még egy új, „NAH NAH NAH” című dalrészletet is ledobott. A trap hangzású trekkben az a szerény flex is elhangzik, hogy „egy elnökjelölttel beszélsz” – utalva természetesen magára. „Az egész csapatom annyira energikus, hogy muszáj volt betétdalt írnom hozzá” – írta a videóhoz, melyben Joaquin Buckley meredek UFC pörgőrúgása látható.

[twitter]https://twitter.com/kanyewest/status/1316248318717030400[/twitter]
Ennyi emelkedett hangulat után biztos szomorúan közölte a Lex 18 nevű Kentucky állambeli TV csatorna, hogy a felmérés, amit Kanye is mindenhol büszkén mutogat csak egy random tesztelés eredménye, és semmilyen valóságot nem takar, szimplán a weboldalukat tesztelték számokkal, hogy megnézzék működik-e a rendszer. Kanye-tól elnézést kértek a hibáért. 

[twitter]https://twitter.com/LEX18News/status/1316193584941535234[/twitter]
(HipHopDX)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés