Keresés

Kész az új Funktasztikus lemez, jövő héten megjelenés

Kócsi- 2019.12.13. 13:40
A géppuskaszájú „partizán” visszatér. Mondjuk el sem tűnt.

Különösebb felhajtás nélkül, szinte váratlanul jelentette be szerdán Funktasztikus Facebookon, hogy elkészült legújabb lemeze, a Rezonancia, avagy a próféta alvilági zarándoklata (A titkos krónika). A mezőkövesdi rapper nem hagyott túl sok időt a hír megemésztésére; tegnap a tracklistet is tálalta, melyből kiderül, hogy az album tizenkilenc számot sűrít össze bő egy órányi játékidőbe. (Az utóbbi idők terméséből nem minden zene fért fel a lemezre: így a tavaly viharos körülmények közepette debütáló Ízig-vérig, de a trappes Pénz, valamint a Periféria sem kapott helyet.)


A megjelenésre sem kell már sokat várni, aki megrendeli a cumót, idén még biztosan kézhez kapja. Apropó rendelés, csak és kizárólag Funktól lehet beszerezni a korongot, aki szeretne egy példányt, a funkcucc@gmail.com email címen jelezheti vásárlási szándékát.

Az LP borítóját Bónyai Barbara, alias Barbó  festette - ő egyébként Chris LaMottának tervezett különböző grafikai munkákat korábban, és nem mellékesen maga is próbálkozik a rappeléssel.

Az albumról több számhoz is forgott videóklip - BobaFunk, Focializmus -, alább a legfrissebbet, a múlt héten kiadott Rezonanciát nézhetitek meg.

Hozzászólások

Érdekes lehet