Keresés
  • Főoldal
  • Zene
  • Hiphop
  • Kiadta elnöki kampányának főcímdalát Kanye West, hivatalosan is itt a "Nah Nah Nah"

Kiadta elnöki kampányának főcímdalát Kanye West, hivatalosan is itt a "Nah Nah Nah"

Kersner Máté- 2020.10.17. 13:58
Kiadásra került a néhány napja már bemutatott track.
Néhány nappal ezelőtt írtuk meg, hogy Mr. President Kanye West örömében ledobott egy dalrészletet, amikor megtudta, hogy Kentucky államban ő vezeti az elnökjelöltek harcát. Hamar kiderült, hogy az információ hamis, Ye csupán egy random tesztelés eredményét osztotta meg, ez a baki azonban nem tántorította el attól, hogy hivatalos kislemezként is kiadja az előzőleg Twitteren droppolt Nah Nah Nah című dalt. A trap hangzású track Kanye elnöki kampányának úgynevezett "főcímdala", nem meglepő módon jutott is bele egy olyan flex sor, hogy "egy elnökjelölttel beszélsz". Az mc-producer felhozza a kiadókkal folyó harcát, ezen túl metaforikusan említi még Obi-Want és Anakint, emellett szóba hozza Tito Jacksont, Michael Jackson testvérét, és természetesen Istenre is utal.

A dal péntek délután ötkor debütált DJ Pharris Power 92 Chicago nevű rádióműsorában, majd ezután a streaming platformokon is landolt. A kislemez csontvázas borítóját az a Wes Lang készítette, aki Mr. West Yeezus merchandise kollekcióján és a rapper wyomingi darabjain is dolgozott már korábban

A Nah Nah Nah Kanye első friss dala a júniusban kiadott, Travis Scottal közös Wash Us In The Blood után, a korábban beígért Donda lemezről azonban továbbra sincs semmi hír.(Complex)

Hozzászólások

Érdekes lehet