Keresés

Lil Nas X coming outolt a Pride hónap utolsó napján

Offmedia- 2019.07.01. 13:15
"Azt hittem ez egyértelmű" - írta.
Lil Nas X bejelentette, hogy meleg. Az időzítés nem véletlen, tegnap volt ugyanis a Pride hónap utolsó napja. A rapper egy Twitter posztban coming outolt, és "c7osure" című dalát hozta példának, mely utalásokat tartalmaz a szexuális irányultságára, pontosabban arra, hogy nem akar többé rejtőzködni.

"Egyesek már tudják, másokat nem is érdekel, és lesznek olyanok, akik emiatt megutálnak, de mielőtt véget érne ez a hónap, szeretném ha figyelmesebben hallgatnátok a c7osure című számomat" - írta Nas X egy szivárvány emoji társaságában.


Az előbújásra utaló sorokkal teli, szabaddá válásról és továbblépésről szóló track így kezdődik: "El akarom és el kell engednem, felhasználni az időmet, hogy szabad legyek." Majd a következőképp folytatódik: "Nincs több színészkedés, a jóslat szerint hagynom kéne magam kibontakozni / Nincs számomra több piros lámpa, csak zöld, mennem kell Elpakolni a múltam, hagyni, hogy megragadjam a jövőm Ezt kell tennem, nem bánnom, amikor majd öreg leszek."


A rapper emellett az új EP-jének a borítóját is kiemelte, melyen egy város látható a távolban, az egyik épület pedig szivárvány színben pompázik, mint írta, szerinte ez egyértelmű utalás volt.


Habár páran rendesen összezavarodtak a tweeteket látva, a legtöbben bizton állítják, hogy Lil Nas hivatalosan is előbújt. Utóbbit a country műfaját teljesen felforgató zenész nem cáfolta meg.

A várható utálkozó, csipkelődő és rosszmájú kommentek ellenére ("Szóval nem csak lovon szokott lovagolni" stb.) az internet népe és a zenész-influencer-celebvilág rögtön egy emberként ünnepelte a rapper coming outját: 

"Nagyon örülök neked, haver" - tweetelte ki a közelmúltban a kényes ügye miatt rekord mennyiségű, 3 millió feliratkozót vesztett meleg Youtube-sztár, James Charles. 

"A létezésed nagyon sok fiatalnak fog segíteni"osztotta meg Dewayne Perkins komikus. Emellett Drake egyik állandó producere, Boi-1da is üdvözölte Lil Nas-t, de Kevin Abstract, a Brockhampton köztudottan homoszexuális feje is posztolt egy Instagram-sztorit a rapperről, ahogy Ira Madison tévés-író is maximális szolidaritását fejezte ki. 

Néhányan poénkodva azt emelték ki, hogy Lil Nas X egy jól megtervezett akció keretén belül előbb kidobta az Old Town Roadot, hogy aztán milliónyi, addig a slágerét szanaszét hallgató homofóbot semmisítsen meg a június végére tartogatott, okosan adagolt bejelentésével. {twitter}https://twitter.com/jordanpheard/status/1145531322095587329{/twitter} 


Lil Nas X nagy slágere, az "Old Town Road" volt amúgy 2019 első felének leghallgatottabb dala a világon.

(Huffington Post / Pink News)

Hozzászólások