Keresés
  • Főoldal
  • Zene
  • Hiphop
  • Másfél millió dislike után törölte új számát Vladimir Putin „legjobb barátja”, Timati az orosz rapper

Másfél millió dislike után törölte új számát Vladimir Putin „legjobb barátja”, Timati az orosz rapper

Kócsi- 2019.09.11. 13:15
Igazi bravúr ez a maga nemében.

Orosz előadó még sosem kapott még annyi dislike-ot YouTube-on mint a Timati néven futó populista rapper, aki azzal vált ismertté hazájában, hogy szinte minden egyes számában a finoman szólva is kétes megítélésű Vladimir Putin-ról zeng dicsőítő ódákat, pontosabban verzéket. A 36 éves előadó szeptember 8-án, a moszkvai önkormányzati választás előtt dobta ki legújabb, Moszkva című trekkjét, melyben jó szokása szerint a kormányt és Putin elnököt, valamint annak szövetségesét, a jelenlegi főpolgármestert, Sergei Sobyanin emelte (volna) a magasba. A hallgatók viszont nagyon nem élték a zenét, ezért elkezdték dislikeokkal bombázni, de olyan eszeveszett tempóban, hogy alig három nap alatt már 1,48 millió lefelé mutató hüvelykujj virított a megtekintések mellett.

Timati olyannyira nem tudott megbarátkozni ezzel a látvánnyal, hogy tegnap elkeseredésében törölte YouTube-ról a trekket, pedig a Moszkva országos rekordot állított fel; ennyi dislikeot orosz feltöltés még sosem ért el a videómegosztón. Sőt, pillanatok alatt ez lett a világ harmincadik leggyűlöltebb száma az összes feltöltés közül. A fair play szellemében érdemes megjegyezni azonban, hogy likeok is érkeztek azért a cumóra, eltávolításáig egészen pontosan 85 ezren tetszikelték.

Mivel a szám már nem elérhető, ezért sajnos csak pár sort tudunk idézni belőle, bár azok is épp elég ütősre sikerültek. Az egyikben például megköszönte a városvezetésnek, hogy elzárkóznak bármiféle „buzi parádé” szervezésétől, valamint bebeefelte azokat az embereket, akik idén nyáron tüntetéseken vettek részt szeretett fővárosában.

Timati 2015-ben dobta ki eddigi legsikeresebb számát, a My Best Friend című eresztést, ebben Putint szimplán egy fantasztikus képességekkel rendelkező szuperhőshöz hasonlította.

(Guardian)

Hozzászólások

Érdekes lehet