Keresés
  • Főoldal
  • Zene
  • Hiphop
  • Mindenre kiterjedő, 592 oldalas könyv jelenik meg a Beastie Boys-ról októberben

Mindenre kiterjedő, 592 oldalas könyv jelenik meg a Beastie Boys-ról októberben

Kócsi- 2018.05.16. 11:22
663

Ami a Beastie Boys Book-ban nem szerepel, arról nem is érdemes tudni.

Október 30-án jelenik meg az ikonikus rap krú, a Beastie Boys felemelkedéséről és világraszóló sikereiről szóló könyv, a Beastie Boys Book a Penguin/Random House kiadó gondozásában. A Michael "Mike D" Diamond, illetve Adam "Ad-Rock" Horovitz által összerakott mű nem kevesebb, mint 592 oldalon keresztül tárgyalja a három zsidó származású srác útját a világhírnév felé, amit még fiatal punkokként kezdtek meg a nyolcvanas évek végén. A vaskos kiadvány tulajdonképpen könyv a könyvbenként funkcionál, hiszen nem száraz sorok garmadájából áll, hanem, rendhagyó módon a visszaemlékezések mellett lesz benne egy képregény, New York térképe a trió legfontosabb állomáshelyeivel, valamint rengeteg, eddig még nem publikált fénykép, illusztráció, sőt még egy szakácskönyvnek is szorítanak benne helyet.

Mike D egy januári rádióinterjúban beszélt először a Beastie Boys Book-ról, ebben elmondta, egészen egyedülálló projekttel készülnek - igaza volt -, de többet akkor még nem árult el. Most már sokkal okosabbak vagyunk, például már az árát is tudjuk: 50 dollárért (15 ezer forint) lehet megrendelni a keménykötéses változatot az Amazonról.

Természetesen a csapat harmadik tagjának, a 2012-ben elhunyt Adam "MCA" Yauch-nak is méltó emléket állít a könyv, nélküle ugyanis nem lenne Beastie a Boys.

(Boombox)

Hozzászólások