Keresés

  • Főoldal
  • Zene
  • Hiphop
  • "Nincs szükségetek erre a díjra" - mondta Drake a Grammy köszönőbeszédében, majd kikapcsolták a mikrofonját

"Nincs szükségetek erre a díjra" - mondta Drake a Grammy köszönőbeszédében, majd kikapcsolták a mikrofonját

Offmedia- 2019.02.11. 10:51
Eközben Childish Gambino el sem ment a gálára, pedig nagyot nyert.
Érdekesen alakulnak mostanában Amerika korábban betonbiztosnak hitt szórakoztatóipari rendezvényei. Az ország talán legnagyobb sportrendezvényét, a Super Bowlt többen is bojkottálták Colin Kaepernick melletti kiállásként, de az Oscarnak is meggyűlt a baja idén, hisz gyakorlatilag senki sem vállalta a gála vezetését. Hasonlóképpen a Grammy-n is voltak lázadások, ott van például Childish Gambino aka Donald Glover, aki hiába nyert négy darab díjat, el se ment az átadóra.

De említhetnénk Drake-et is, aki a "God's Plan"-ért kapott "Legjobb Rap Dal" díjának átvételekor kiemelte, hogy a mai előadóknak nincs szükségük az ilyen díjakra, elég ha vannak rajongóik, akik eljönnek a koncertjeikre. Mondandóját folytatta volna, de a mikrofonját kikapcsolták, a TV-ben pedig reklámra kapcsoltak.


Gambino eközben el sem ment a gálára, mint már korábban említettük, pedig övé lett az "Év Dala", az "Év Hangfelvétele", "A legjobb vokálos rap dal", és a "Legjobb klip"-nek járó díj is a "This Is America"-nak köszönhetően, amit amúgy részben Young Thug írt.

Szintén örülhetett Lady Gaga, akinek két díjat sikerült bezsebelnie új, Csillag Születik című filmjének zenéjével. A legjobb új előadó Dua Lipa lett, a legjobb R&B albumot H.E.R. készítette az évben, de Kendrick Lamar, Jay Rock, Future és James Blake is bezsebeltek egy "Legjobb Rap Performansz" arany gramofont a “King’s Dead”-ért. A legjobb producer Pharrel Williams lett.

Hozzászólások