Keresés

  • Főoldal
  • Zene
  • Hiphop
  • Offset és Chris Brown ismét beefelnek, mindketten veréssel fenyegetik a másikat

Offset és Chris Brown ismét beefelnek, mindketten veréssel fenyegetik a másikat

Offmedia- 2019.02.07. 14:50
Az egész egy 21 Savage mémmel kezdődött.
Offset egyértelművé tette, hogy nem tartja viccesnek a 21 Savage angolságán, áttételesen pedig a deportálásán viccelődő mémeket, és ez alól senki sem kivétel. Különösképpen nem Chris Brown, akivel az atlantai rappernek amúgy is volt már korábban konfliktusa, mikor 2017-ben a BET díjátadó után egymásnak feszültek a sleppjeik. 

Brown egy 21 Savage XXL Freshman freestyle cyphert posztolt Instagramjára, ami alá az angol mémrapper, Big Shaq' "Mans Not Hot"-ja volt bevágva. Ez még akkor is elég gagyi mém, ha valaki nem személyes spanja a deportálási folyamat alatt álló rappernek, Offset tehát beszólt a kommentszekcióban: "a mémek nem viccesek, bénák". Brown szinte azonnal megérezte a vér szagát és tigrisként ugrott rá a kommentre, gyorsan betámadva a Migos rapper rappelési stílusát, low key felhozva, hogy inkább a "magánéletével" törödjön (Cardi B-s problémák ugye), és kimelve, hogy Offset tuti csak a hírnév miatt próbál beefelni, ne Instán kommentelgessen, inkább verekedjenek élőben ha baja van.


A viszontválaszra se kellett sokat várni, Offset Insta sztoriban üzent Brown-nak: "A kólafüggő nem szeretné, ha verekednénk"  - utalva arra, hogy az énekesnek csak a portól nagy a szája.

Hozzászólások