Keresés
  • Főoldal
  • Zene
  • Hiphop
  • Részleges bokaszalag szakadása sem akadályozhatta meg Mikee Mykanic-ot, hogy közzétegye új albumának trekklistjét

Részleges bokaszalag szakadása sem akadályozhatta meg Mikee Mykanic-ot, hogy közzétegye új albumának trekklistjét

Kócsi- 2019.08.29. 14:24
„Ide orvosi papír nem kell!”

Erősen felemás hete van eddig Mikee Mykanic-nek: a békéscsabai rapper kedden arról írt Instagramon, hogy kénytelen lesz visszavenni a színpadi megőrülésekből az elkövetkező fellépésein, mert az elmúlt két buliját - a legutóbbi a Budapest Parkban nagy sikerrel megrendezett Rapgalaxis őrzői volt - részleges bokaszalaggal szakadással nyomta le. Érthető a dolog, ezt a sérülést hosszútávon nem lenne okos tovább terhelni, akármennyire is lüktet a bugi a rappelés előtt breaktánccal foglalkozó Mikee lábaiban.


A bokaszalag szakadás fájdalmas híre után szerdán, sokkal élhetőbb posztot csíphettünk el ismét csak Instán: ebben az anyukák réme új albumának trekklistjét osztotta meg a nagyvilággal, mely tizenegy számot és két érdekességet tartogat.


Az egyik Dolbeats neve közreműködőként a második, Ujjal Bumm című trekk mellett. A producer és Mikee anno együtt taposták az utat a CK Records égisze alatt, ám később fagyossá vált köztük a viszony, ami a label gyors hanyatlásához vezetett. Ezen dobhat most egy nagyot az új, egyelőre cím nélküli futó projekt. A másik érdekesség az egyetlen emszí közreműködő személye: Krúbit hívta be Mikee, ennek valószínűleg Tolnától Baranyáig mindenki örül, sokak számára rég várt kollab valósult ugyanis meg.

update: Mint megtudtuk, a Mikee által kiposztolt trekklist közel sem teljes, sőt, jó pár számmal bővül majd a jövőben. Lesznek például más közreműködők is, nem csak az „egy szem” Krúbi. A lemez keverését és masterelését Ketioz végzi. Vele kapcsolatban annyit talán elárulhatunk, hogy más szerepkörben is szerepel a projekten.


A lemez megjelenésének dátumát még nem lőtte be Mikee, annyit viszont tudni, hogy Ketioz segített neki a masterelésben - az ő új cucca egyébként októberben jön, de erről majd bővebben, addig is: Vijjúú.

Hozzászólások