Keresés
4O
Budapest
2017.11.17., péntek (Hortenzia, Gergő)
  • Főoldal
  • Zene
  • Hiphop
  • Tupac 21 éve írt tanulmánya a gengszterségről, most megvásárolható

Tupac 21 éve írt tanulmánya a gengszterségről, most megvásárolható

Offmedia- 2016.10.12. 10:43
6924
Sok más érdekes, és értékes relikvia mellett.

Ha netán tele vagy lével, és mellé bírod Tupac munkásságát is, akkor van egy nagyon jó hírünk számodra. A GoldinAuctions cég több, valódi ritkaságot kínál eladásra a napokban, melyek a legendás rapperhez köthetőek.

Az aukció talán legérdekesebb darabja egy négy oldalas tanulmány, melyet Pac a börtönben írt 1995-ben. Az "Is Thug Life Dead?" című értekezésben a gengszterlét buktatóival, visszáságaival foglalkozik a hiphop (egyik) leghíresebb alakja, irányt próbálván mutatni az afroamerikai fiatalok számára.  A kézzel írott tanulmányt Pac a Death Row kiadónak küldte el anno, a GoldinAuctions az eredeti borítékkal együtt kínálja eladásra. Potom 10.000 dollárnál kezdődik a licit. Ez nagyjából 3 millió forintot jelent.

Ezen a darab mellett, az aukciósház eladásra kínál két, kézzel írott rapszöveget is. Az egyik a "Catchin Feelings" , míg a másik a "Wonda Why They Call U Bitch" számhoz tartozik.
Licitálni lehet még a "Me Against the World" klasszikus, eredeti platinalemezére is (2500 dolcsi), továbbá egy levélre, melyet 1988-ban írt Tupac egy gyerekkori barátjának, de lesz még egy eredeti szerződés is, melyet a rapper szignózott.

Nem piti a gyűjtemény, és ez még korántsem a vége a sornak.

(hiphopdx.com nyomán)

Hozzászólások

#OFFHetiKvíz

Azt gondolod, mindent tudsz Rihannáról? Lássuk!
Forrás: Getty Images
Játszom