Keresés
  • Főoldal
  • Zene
  • Hiphop
  • Young Thug, Trippie Redd, Gunna, YG és Justin Bieber is szerepel majd Lil Dicky új tévésorozatában

Young Thug, Trippie Redd, Gunna, YG és Justin Bieber is szerepel majd Lil Dicky új tévésorozatában

Kersner Máté- 2020.02.18. 07:20
Komoly cast.
Forrás: XXL
Lil Dicky
új, Dave című saját sorozattal jelentkezik a közeljövőben, a szériát pedig nyugodtan fel is írhatjuk 2020 legígéretesebb újdonságainak listájára - rögtön elmondjuk, hogy miért.

Röviden: azért, mert tele lesz napjaink legnépszerűbb rappereivel, kicsit hosszabban: azért, mert az Atlanta után egy újabb sorozatot láthatunk, ami történetébe beemeli az elmúlt évek legnagyobbat menő műfaját és annak képviselőit. Lássuk csak, kiket is láthatunk viszont a képernyőn: Dicky még február 12-én posztolta a közelgő műsor sztárokkal teli teaser videóját, ebben többek közt olyan, a komikus-emszível jó haverságot ápoló arcokat fedezhetünk fel, mint Young Thug, Gunna, Trippie Redd, YG, az egykori Odd Future-tag, Taco, aki a kezdetek óta Tyler, the Creator öribarija, és az a Justin Bieber, aki újabban nagyon sokat lóg Dickyvel. Azt egyelőre nem tudni, hogy az említett előadók magukat fogják-e majd játszani, vagy esetleg egy teljesen új rapper karakterét öltik majd magukra.

Az arctetkó mentes Lil-rapper természetesen maga is szerepel majd, a hivatalos közlemény szerint a sorozat középpontjában valójában Dicky karaktere, Dave áll majd. Dave a leírás szerint

“egy késő húszas éveiben járó külvárosi idegbeteg, aki meggyőzte magát arról, hogy ő lesz a világ legjobb rappere, most pedig ideje meggyőznie a barátait ugyanerről, hiszen a segítségükkel talán a világot is meg tudja majd győzni rögeszméjéről.”

A vicceskedő bongyor hajú rapper sorozata március 4-én debütál az FX tulajdonát képező FXX-en és a Hulun, külön érdekesség, hogy a show egyik producere Kevin Hart lesz.

(XXL)

Hozzászólások

Érdekes lehet