Kövess minket

Hiphop

Hivatalosan is lefújták Travis Scott gízai piramisokhoz tervezett koncertjét

Megosztva

Nem lesz Travis Scott koncert a gízai piramisoknál – jelentette be az eseményt szervező Live Nation, akik korábban még tagadták, hogy lefújnák a performanszot.

A rapper Egyiptom nevezetésségeinél mutatta volna be élőben az új, UTOPIA című nagylemezét pénteken, de már előző héten fekete felhők gyülekeztek a telt házas esemény felett, mikor kiderült, hogy egyiptomi zenészek szindikátusa nem engedélyezi koncertet, mivel az sértené a helyi „hagyományokat”. A Live Nation ezután közleményben nyugtatott, hogy „nem történt semmilyen változás”, most viszont mégis arról írnak, hogy nem tudják megtartani az eseményt. Indoklásukban logisztikai problémákra hivatkoznak, miszerint nem tudnák megoldani a sivatagban a koncertet, ami abból a szempontból sántít, hogy nem egy koncertet tartották már korábban a gízai piramisoknál.

Travis Scott negyedik stúdióalbuma ettől persze még megjelenik pénteken, a rapper le is leplezett a lemez 5 hivatalos borítótervéből hármat.

A UTOPIA droppal egyidőben pedig egy Circus Maximus című filmet is bemutatnak az amerikai mozik, mely egyfajta vizuális kísérője lesz a lemeznek. Alább a hivatalos trailer.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés