Kövess minket

Aztaa

Hujber Feri leszokott a fűről

Megosztva

Hujber Ferenc színész, akit 2017-ben még fél gramm fűért vettek elő a hatóságok, azt állítja, hogy már egy éve nem nyúlt a droghoz.

Ez egy folyamat eredménye. Tudatosan készültem a visszatérésre, ezért fizikailag, szellemileg és lelkileg is dolgoztam magamon. Már egy éve nem füvezek, jófiú lettem, vigyázok az egészségemre minden téren. Jól tudok aludni, jó a kedélyem is. A mozgó meditáció az egyik módszerem, naponta tizenöt-tizenhat kilométert gyalogolok. Emellett gyerekkorom óta ott van a böjt a megtisztuláshoz. Most is naponta csak egyszer eszem, és mintegy tizennyolc órát szánok a megtisztulásra

– mondta Hujber a Bors-nak, akik az új ‘Funny Money című vígjátékban való szerepéről kérdezték.

Hujber Ferenc 2017-ben került bajba, miután egy házkutatás során csekély mennyiségű kábítószert találtak nála. Egy akkori Facebook posztjaiban világossá tette, hogy nem megy elterelésre, a kiszabott büntetést, közel 322 ezer forintot pedig nem fizeti be, ugyanis igazságtalannak tartja, hogy fű miatt meghurcolják. A színészt anno Dopeman is bevédte. Hujber később Kanadába költözött, de most ismét visszatért a színészkedéshez.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés