Kövess minket

Bulvár

Iggy Azalea vicces sztorija

Kicsit túl sok az info.

Megosztva

Vannak olyan sztárok, akik imádnak mindent megosztani a saját kis magánéletükről a közösségi portálokon. Van, aki a kozmetikustól posztol egy-egy képet, miközben egy nagy kezelésen esik át, van olyan, aki a szoláriumszalonból oszt meg egy fotót, és van olyan is, aki Twitteren számol be folyamatosan élete „fontos” eseményeiről. Az utóbbiak táborát erősíti Iggy Azalea.

Pár napja ugyanis elment a fogorvosához egy nem túl kellemes gyökérkezelésre. Már maga a procedúra is elég fájdalmas, azért szoktak egész sok fájdalomcsillapítót kapni a páciensek. Ez nem volt elég az énekesnő számára, és hát lányos zavarában és fájdalmában kicsit bepisilt. Azt írta a Twitteren, hogy nem emlékszik arra, hogy a fogorvosi székben vagy már hazafelé a kocsiban sikerült maga alá vizelnie, de megtörtént, és nagyon hálás barátjának, Alejandra Hernandeznek, hogy hazavitte őt.

[twitter]https://twitter.com/IGGYAZALEA/status/689715110554677248?ref_src=twsrc%5Etfw[/twitter]

Szerintünk ez az információ már egy kicsit sok. Oké, hogy be akar számolni az élete minden pillanatáról, de azért vannak olyan dolgok, amik jobb, ha nem derülnek ki.
Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés