Kövess minket

Aztaa

Így festenének Budapest népszerű szórakozóhelyei sörcímkék formájában

A38, skål, Kertem, Telep: sörös címkéken elevenedik meg Budapest kulthelyeinek hangulata

Megosztva

Forrás:

Csuth Péter – alias Robinson Cursor – grafikus 14 budapesti kulthely jellemző vonásaival alkotta meg a szórakozóhelyek saját sörcímkéjét: a Lärm, skål, Kertem, Dürer Kert stb. sörök borítójára pillantva egyből az adott vendéglátóegységre asszociálunk. A Telep éjfekete grafikájával eszünkbe juttatja a hely kvázi dresscode-ját, a Kertem designján látható, égőkkel megvilágított kerti bútorok rögtön a Városligetbe repítenek minket (bár idén nem valószínű, hogy élvezni tudjuk a hely adta különleges atmoszférát), míg a Vittula absztrakt megoldása a Kertész utcai pincehelyiség dohos levegőjét juttatja orrunkba.

Forrás:

Forrás:

Forrás:

A művész az alábbit nyilatkozta az alkotásával kapcsolatban: Budapest a kocsmák, romkocsmák, pubok, italozók városa. Mindenkinek van egy jó sztorija a helyekről, mindenki kötődik hozzájuk valamilyen formában. Fiatal, idős, hazai, külföldi, budai, pesti. De nem csak nekünk vannak történeteink a kocsmákról, hanem ezeknek a helyeknek is megvan a maguk története, karaktere, egyénisége. Vajon milyen lenne az A38 vagy a Béla emberként? Erre nem tudom a választ, de azzal a gondolattal eljátszottam, hogy milyen lenne ha az általam összegyűjtött 14 különböző hely saját sört készítene és ezek mindegyikének az adott helyhez illő címkéje lenne.

A tervezés során az volt a célom, hogy az egyes helyszínek hangulatai, vizuális megoldásai visszaköszönjenek a fiktív sör címkén. Az összegyűjtött 14 hely mindegyikéhez készítettem egy eltérő, csak az adott helyre jellemző karakterisztikájú sör címkét.

A címkék már adottak, most a helyeken a sor, hogy malátával töltsék fel a dobozokat.

Robinson Cursor hivatalos oldalát itt, Instáját pedig itt érhetitek el, ahol megcsodálhatjátok az összes címkét.

(Neonkult)


Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés