Kövess minket

Bulvár

Így lepik meg párjukat a rapperek: magánszigetek, kocsik, órák, részvények

A boldogságot nem lehet pénzzel megvenni, de meg lehet próbálni!

Megosztva

Forrás:

Egy rakás rapper csak beszél arról, hogy mennyi pénze van, de ha a kezünkbe kerülne a vagyonnyilatkozatuk, közel sem váltanák be a kimondott szavakat. Viszont vannak olyanok, akik nem játszanak, ha ajándékról van szó és tényleg bármit megvesznek (akár hitel árán) a másiknak, ha valamilyen neves esemény van a láthatáron.

Jay-Z és Beyoncé nemcsak a hip-hopnak, de az egész zeneiparnak a leghatalmasabb, leggazdagabb és egyik legbefolyásosabb párja, akiknek tényleg tömérdek pénzük van. Olyannyira nem tudnak már mit kezdeni a pénzükkel, hogy Beyoncé 29. születésnapjára Jay-Z állítólag egy egész szigetet vett. Ez potom 20 millió dollárjába került, ami egyébként ezekben a körökben annyira nem vész. Apróbb Google keresés után az is kiderül, hogy mindössze néhány kattintásra vagyunk attól, hogy mi is vegyünk egy szigetet, hiszen számos honlapon juthatunk hozzá telkekhez, amelyek történetesen egy külön szigetet jelentenek. Persze, néhány kattintásra meg néhány millió dollárra, de akkor is! A párnak egyébként bőven kijutott a drága ajándékokból, hiszen Jay-Z kapott már egy 5 millió dolláros Hublot órát is a nejétől – amin állítólag több, mint 1200 gyémánt van -, de ugyanígy kapott már Carter egy 40 millió dolláros magánrepülőgépet is apák napjára. Semmi extra.

Forrás:

A hip-hop legújabb „álompárja”, Cardi B és Offset, akiknek a kapcsolata már most egy sor emlékezetes pillanatot nyújtott. Ilyen volt, amikor Cardi B meglepte a jegyesét a 26. születésnapján egy új, személyre szabott Wraith típusú Rolls Royce-al, amihez ugyebár egy Wraith típusú, szintén méregdrága karóra is dukál. Cserébe Offset volt olyan lovagias, hogy a nyakára tetoválja a kedvese nevét.

Forrás:

Tyga és Kylie Jenner már nem alkotnak egy párt – sőt, a lány már gyereket is szült azóta Travis Scottnak -, de amikor kettejük között még nagyban dúlt a láv, Kylie nem garasoskodott ajándékok terén. Tyga épp rossz passzban volt, mert az adóhatóság lefoglalta a Ferrariját, így csak természetes, hogy a kedvese valamivel fel kell, hogy felvidítsa. Így történt, hogy kikapcsolódásként vett neki egy Bentleyt. Kegyetlenül kijátszották az adóhivatalt, meg kell hagyni.

Forrás:

Egy másik nagyon befolyásos pár Kanye West és Kim Kardashian, akik valahogy mindig bekerülnek a médiába, nem tudod kikerülni. Karácsonykor Kanye belátta, hogy szép és jó, ami most van, a rengeteg mennyiségű pénz, amit elkölteni is nehéz lehet, de épp itt az ideje érettebb financiális döntést hozni, gondolni a jövőre is, így befektetett. 200 ezer dollár értékű részvényeket vásárolt a kedvesének, olyan vállalatok portfóliójából, mint az Apple, adidas, Disney, vagy épp a Netflix. Eddig sem kellett félniük, hogy „jajj, holnaptól beüt a krach és rághatjuk a küszöböt”, de el kell ismerni, hogy ez valóban ügyes húzásnak számít Ye-től, hisz azóta 30 ezer dollár profitot hoztak a részvények. Kim ezúttal jól választott.

Forrás:

Drake-et sem kell félteni, ha drága ajándékokról van szó. Körülbelül egy évvel ezelőtt randizgatott Jennifer Lopezzel és valamivel el kellett halmoznia a dívát, így vett neki egy 100 ezer dolláros gyémánt nyakláncot. Ha ezek alapján nem hinnéd, hogy mennyire király dolog lehet J-Lo-nak lenni, akkor itt egy másik tény. Az énekes sokáig volt együtt P. Diddy-vel, akivel ugyan szakítottak, de sikerült olyan jóban maradniuk, hogy a rapper meg akarta lepni az exét, a készülő esküvőjén. A színész Ben Affleckkel volt akkor épp komoly kapcsolatban, olyannyira, hogy már a nagy ceremóniát tervezgették, amire Diddy is készült ajándékkal: „Úgy hallottam, hogy van egy pár Bentleyjük. Szeretném őket továbbvinni a Rolls Royce-ok világába!”

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés