Kövess minket

Hiphop

Íme Vince Staples saját sorozatának első része, a So What?

A sorozat a rappert fogja bemutatni különböző extrém szituációkban és minden részhez egy-egy új track is dukál

Megosztva

Forrás:

Vince Staples otthagyta a Def Jam kiadót és csatlakozott a Motown Records csapatához, ahol többek között olyan arcok színesitik a rostert, mint a komplett Migos vagy mondjuk Bruno Mars. A karrierje – de még inkább a különc, karakán személyisége – körüli hype-nak köszönhetően egy másik kapu is kinyílt a kaliforniai rapper előtt, mivel saját sorozatot indít Calmatic segítségével, aki az Old Town Road vagy az Anderson .Paak féle Bubblin’ klipet is rendezte. A sorozat részei Vince-t fogják a főszerepbe állítani és minden epizóddal egy új dalt is megjelentet. Az első ilyen epizód a So What? címet viseli, amelyhez dukáló soundtracket szövegvideóval együtt pakolták fel YouTube-ra.

[vembed youtube=”01sml1kPv54″ ]Vince Staples már többször bevallotta, hogy valószínűleg az emberek jobban ismerik őt az interjúiból, mint a zenéiből, így a kameráról leeső karizmája bevonzotta neki a sorozatát. Ennek a produkciónak az első részében egy számára ismeretlen, a költöztetője által ajánlott fodrászhoz kell elmennie, mivel ő az egyetlen fekete fodrász, aki hétfőn is nyitva van – Vince Staples szerint ugyanis, egy fekete sem megy fodrászhoz hétfőnként. A fodrászatban azonban elszabadul a pokol.

[vembed youtube=”Q6KFcZp-Kso” ]A fodrász non-stop dumájára rá sem hederítve Vince maxon hallgatja a zenéjét, amikor egy kissrác kirántja a fülest és kihallatszik, hogy mit hallgat: egy crip bandát éltető nótát. Ez nem is lenne gáz, ha nem lenne három pirosba öltözött, erősen blood bandatagra emlékeztető srác a fodrászszalonban, akikkel muszáj megküzdenie a 26 éves rappernek. A sorozat egy másfél perces bunyóval és egy nagyon eltúlzott hátraszaltós rúgással ér véget. Igazából a túltolt verekedős jelenet és az egyedi dialógusok nagyon jól jellemzik Staples kreativitását, gondolkodását, úgyhogy hasonlóan elborult részekre számíthatunk majd az sorozat következő részeiben.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés