Kövess minket

Bulvár

Instagramon harcolnak a Hemsworth testvérek

Bebizonyították, hogy a való életben is jó fejek.

Megosztva

Liam Hemsworth mostanában azért került a címlapokra, mert újra összejött Miley Cyrussal. Ez a legtöbb rajongójának nem tetszett, ezért a testvére, Chris úgy gondolta, ismét szerethetővé „varázsolja” öccsét.

Nem rég a Men’s Health címlapján pózolt a fiatalabbik Hemsworth, és ezt bátyja ki is használta. Kicsit módosította Liam vonásait, rajzolt neki hatalmas füleket, egy kicsit több szakállat, és felzselézett hajat, majd kiposztolta az Instagramjára. A rajongók imádták, több mint 116 ezren lájkolták és majdnem 3000 komment érkezett a képre. Az Éhezők viadala sztárja is jót nevetett új külsején, ám nem hagyta annyiban a dolgot.

[instagram]-14fp7yJWC[/instagram]
Chris a Vanity Fair címlapját „díszítette”, ez kapóra jött a fiatalabb Hemsworth-nek, és vissza is vágott. Ő göndör hajjal és összenőtt szemöldökkel egészítette ki bátyja külsejét, ami még inkább tetszett a rajongóknak, ugyanis 250 ezren sem sajnálták lájkolni. Ez a kis közjáték rögtön a középpontba emelte őket, és Liam rajongói egy pillanat alatt elfelejtették, hogy újra összejött Miley-val.

[instagram]_FrvsMwxYa[/instagram]

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.