Kövess minket

Hiphop

J. Cole elárulta, miért nem hallhattuk még a régóta pletykált Kendrick Lamar kollab albumot

Megosztva

Évek óta tartja magát a pletyka, miszerint J. Cole és Kendrick Lamar közös nagylemezt terveznek kiadni, de a projekt máig nem manifesztálódott, most pedig Cole azt is elárulta, hogy miért.

A rapper Lil Yachty ‘A Safe Place‘  podcastjában vendégeskedett, ahol többek közt arról is beszélt, hogy keserédes érzés volt számára Drake-kel egy dalon vezetnie a hivatalos amerikai kislemezeledási listát. A beszélgetés során feljött a már előbb említett Kendrick közös is, Cole pedig az alábbiakat mondta a projektről:

Dióhéjban, Kendrick Lamar egyszer csak megjelent a stúdióban. Már egy ideje építettük ezt a kapcsolatot, és akkoriban voltak beatjeim, amiket le is játszottam neki. Ez volt az első alkalom, hogy összeültünk. Van néhány beat, sőt egy rakás beat, amit én csináltam, és odaadtam neki. Néhányon talán volt egy két refrén-kezdemény, egy versszak – ez, az.”

Szóval elvitte a zenéket, és abban a pillanatban megbeszéltük, hogy ‘Yo, tesó, csinálnunk kéne egy projektet‘” – folytatta J. Cole. „Egy ponton ez egy igazi dolog volt. De tesó, az idő és az élet elment mellettünk, soha nem volt esélyünk arra, hogy belemenjünk és megcsináljuk rendesen, mert az időbe telne. Ahhoz, hogy valami olyat csináljunk, ami komoly, ami megfelel a valódi szintünknek, arra időre van szükségünk. Legalább egy év. Ha van két sikeres művész, akiknek életük és családjuk van, akkor ezt nehéz megtenni” – zárta.

Cole ezután elmondta, hogy projektet inkább feladták, és hogy a rajongóknak nem kell búslakodniuk, ugyanis nem arról van szó, hogy felvettek egy lemezt, amit nem hajlandóak kiadni, helyette csak dalkezdemények vannak meg, amiből végül nem lett semmi komoly.

(HNHH)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük