Kövess minket

Hiphop

Keserédes érzés J. Cole-nak, hogy csak Drake-kel közösen tudott listavezető lenni

Megosztva

J. Cole a múlt hónapban jelentős karriercsúcsot ért el, amikor először került fel a Billboard Hot 100-as listájának első helyére, köszönhetően annak, hogy Drake-kel együtt szerepelt a „First Person Shooter” című dalon. A 38 éves zenész egy nemrég adott interjúban elárulta, miért keserédes ez az élmény.

A Dreamville-vezér Lil Yachty ‘A Safe Place‘ podcastjében jelent meg, itt jött fel a kislemezlistán való elsőség. „Ha második lett volna a dal, akkor nem érdekelne” – mondta Cole. A rapper ezután nagyon őszintén beszélt arról, hogy szerinte a „First Person Shooter” miért jutott ilyen magasra, és hogy némileg azt kívánja, bárcsak másképp történtek volna a dolgok. „Majdnem jobban érezném magam, ha nem egy Drake kollabból lett volna az első No. 1, érted, mire gondolok?” – mondta, bár ettől még hálás a torontói előadónak.

A „First Person Shooter” Drake For All The Dogs című albumának egy másik számával, a Yeat közreműködésével készült „IDGAF„-al versenyzett az első helyért. J. Cole tisztázta, hogy nem kérte a rajongóit arra, hogy pörgessék a stremeket.

Nem nyomtam otthon, hogy ‘Gyertek mindannyian! Pörgessük fel a streameket, ember! Meg kell vernünk a kibaszott Yeat-et! Gyerünk! Ami a ‘First Person Shooter’-t az első helyre juttatta, az az, hogy Drake és és az én rajongóim még mindig iTunes kislemezeket vásárolnak, a digitális kislemezeladás pedig fontosabb, mint a stream.

(VIBE)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés