Kövess minket

Hiphop

J. Cole szerint 50 Cent debütáló albuma a világ legjobb lemeze

Megosztva

J. Cole is megjelent 50 Cent új turnéjának New York-i állomásán, mint vendégelőadó, és ha már ott volt, kicsit megsimogatta Fifty amúgy sem kicsi egóját.

A két rappernek jó régre nyúlik vissza a kapcsolata, hisz 50 már a G-Unit érában megismerte az akkor még csak feltörekvő Cole-t, aki szívesen csatlakozott volna a kollektívához, de Fifty inkább passzolta az ötletet. Talán így volt a legjobb mindenkinek, mindenesetre megnéznénk egy olyan alternatív univerzumot, ahol Cole az „I Like The Way She Do It„-ben bedob egy az egyedülálló fekete szülők nehezségeit taglaló verzét. A két rapper évekkel később, 2013-ban kollabolt először a „New York Times” című dalon.

Most Fifty a Budapestet is érintő The Final Lap turnéjának New York-i megállójában hívta ki Cole-t a színpadra, de nem a közös trekkjüket adták elő, helyette a „No Role Modelz” hangzott el. J. Cole mielőtt levonult volna, felhypeolta az este főszereplőjét és bedobta, hogy a Get Rich Or Die Tryin’ a világegyetem legjobb albuma.

Kérek egy kis tapsot az egyik legnagyobb tesónak a szakmában: 50 Cent, Curtis Jackson. A Get Rich Or Die Tryin’ minden idők legjobb albuma… A Get Rich Or Die Tryin’ az első helyen, a Thriller a másodikon, és ezt úgy mondom, hogy imádom Michael Jacksont” – mondta.

50 „utolsó” turnéja valójában egybeesik a mára klasszikussá érett debütálásának 20. évfordulójával.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés