Kövess minket

Hiphop

Jada Pinkett Smith és 2Pac családja is reagáltak a rapper gyilkossági ügyének fejleményére

Megosztva

Jada Pinkett Smith egyike sokaknak, akik örülnek, hogy valakit végre felelősségre vonnak Tupac Shakur meggyilkolása miatt – és ezt egy posztban a világ tudtára is adta.

A színésznő péntek este az Instagramon reagált röviden, de tömören a hírre, miszerint Duane „Keefe D” Davist letartóztatták és Pac meggyilkosával gyanúsítják. Az ügyet 27 év után zárhatják végre le.

Most már remélem, hogy kapunk néhány választ és lezárhatjuk a dolgot. R.I.P. Pac” – írta Will Smith felesége.

Jada és Pac közeli barátok voltak a ’80-as és ’90-es években. Jada régóta ragaszkodik ahhoz a történethez, hogy soha nem volt köztük romantikus kapcsolat, de egyesek szerint ez nem biztos, hogy így van. Lényeg persze, hogy Tupac sokat jelentett számára, pár napja is megosztott például egy régi közös videót a rapperrel.

A rapper mostohatestvére, Mopreme Shakur eközben arról beszélt, hogy a letartóztatás régi sebeket tépett fel nála, és szerinte egy letartóztatás nem jelenti azt, hogy most már igazságot szolgáltatnak Tupacnak. Elismerte, hogy jó, hogy végre valakit felelősségre vonnak Pac meggyilkolásáért, de megvárja, hogy lesznek-e további letartóztatások, beleértve a lehetséges bűntársakat is.

A rapper lánytestvére pozitívabban fogadta a hírt, Sekyiwa Shakur ‘győzelmi pillanatnak’ titulálta a letartóztatást.

Fontos számomra, hogy a világ, az ország, az igazságszolgáltatás és a népünk elismerje ennek az embernek, a testvéremnek, anyám fiának, apám fiának a halála súlyosságát” – írta Instagramon.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés