Kövess minket

Bulvár

Jada Pinkett Smith: Lelki társak voltunk 2Pac-kal, de nem volt meg köztünk a szikra

Megosztva

Jövő héten jelenik meg Jada Pinkett Smith életrajzi könyve, így most interjúról interjára jár, hogy felpörgesse a promót. Pár napja a Variety-nek nyilatkozta le a sokak számára meglepő tényt, hogy a férjével, Will Smith-szel valójában már 7 éve nem élnek együtt, most pedig a RollingOut számára adott interjút, ahol 2Pac is szóba jött.

A színésznő elmondta, hogy ő és a rapper lelki társak voltak, de egyszerűen nem volt meg köztük a szikra, hogy ez egy másik, romantikus szintre emelje a kapcsolatukat. Úgy érzi, hogy Isten is így akarta, mármint, hogy csak barátok legyenek, valamint kiemelte, hogy nem csak részéről, de Tupac oldaláról sem volt meg a hajlandóság arra, hogy járni kezdjenek, vagy akár csak lefeküdjenek egymással.

Kicsit szembe megy Jada sztorijával az, hogy saját bevallása szerint Pac egyszer megkérte a kezét, amit ő visszautasított, de felmerül a kérdés, hogy miért kérte meg a kezét, ha nem volt közöttük soha semmi, még az a bizonyos szikra sem? Jada persze azt mondja, hogy a könyvében benne lesz az összes kérdésre a válasz.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés