Kövess minket

Aztaa

Jake Paul nagyon szívesen kiütné 6ix9ine-t egy bokszmeccsen

Megosztva

Jake Paul eljátszott a gondolattal, hogy mi lenne, ha 6ix9ine kiállna ellene bunyózni, de ne nagyon éljük bele magunkat, hogy ez meg is történik.

A megosztó YouTube sztár és mostanában gála bokszoló Instagram Story-ban kapta meg a kérdést, hogy leállna-e öklözni a Tekashival, mire Jake az alábbit válaszolta: „Szeretnék, mert nagyon megérdemelné, hogy valaki elgyepálja, és szívesen megtenném azok miatt, akikkel tiszteletlenül bánt, de túl egyszerű lenne, 30 másodpercig tartana a bunyó. Plusz el se jönne, de ettől még nagyon kiütném.

6ix9ine egy Instagram kommentben reagált a felvetésre, szerinte Jake az elhunyt biztonsági őréhez hasonlóan szteroidok miatt lett ekkora.

Na, de várjunk! Nem úgy volt, hogy Jake és Logan Pault kihívta nemrég a Game? Hát, lehet, hogy a Paul testvéreknek a comptoni rapper beszólása után nagy volt a szája, de egy másik Insta Story-ban Jake cáfolta, hogy bevállalná a bunyót. „Verekedni fogsz a Game-mel?” – kérdezte egy rajongója, mire Jake kategorikusan kijelentette, hogy nem, mivel „nem szereti az erőszakos nagypapákat”, ahova Conor McGregor is tartozik szerinte. Az UFC harcos említése érdekes, mivel pont Jake volt az, aki korábban Conorral akart bokszolni.

Valljuk be, az a szcenárió, hogy a Game szétveri Jake Pault, majd Jake Paul és 6ix9ine szétverik egymást, túl szép volt, hogy igaz legyen.

(XXL)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés