Kövess minket

Aztaa

James Harden legfrissebb mérlege: edzés helyett sztriptízklub, maszk nélküli bulizás, balhé az edzésen

A szakállas ex-MVP-re csúnyán ráhúzta a média a vizeslepedőt.

Megosztva

Forrás:

James Harden nyílt titkot csinál a sztriptízklubok iránti rajongásából: van olyan klub, ahol szimbolikusan, az otthagyott pénzösszege miatt visszavonultatták a mezét. A hónap elején újabb áldozatot hozott hőn szeretett hobbija miatt, ugyanis egész egyszerűen nem jelent meg egy hétvégi edzésen, ám ugyanazon a hétvégén egy sztriptízklubban készítettek róla felvételt, ahol kellőképpen gondtalanul töltötte az idejét.

[twitter]https://twitter.com/TheNBACentral/status/1335651592863944704[/twitter]

Harden – egyelőre még a Houston Rockets kosarasa, bár nyíltan cserét kért a menedzsmenttől – Lil Baby szülinapi partyján is részt vett, ahol az ünnepeltnek egy Prada táskát, százezer dollár készpénzt és egy kétszázezer dollár értékű Richard Mille karórát ajándékozott.

[twitter]https://twitter.com/DailyLoud/status/1334880508094902282[/twitter]

A csapaton belül különcként kezelt Hardennek a csapat vezetősége azt is megengedte, hogy amikor két meccs között szabadnapjaik voltak a játékosoknak, akkor magángéppel Las Vegasba és egyéb városokba utazzon bulizni. Becsületére legyen mondva, hogy még így is képes volt az elmúlt három évében 30 pont felett átlagolnia. Az ellenfeleknek valószínűleg még inkább szúrta a szemét, hogy úgy dob 30 pontokat a szakállas pontgyáros, hogy a meccs előtt még sztriptízklubban verette.

Legújabb botránya azonban a csapat újoncával, Jae’sean Tate-tel köti össze. Frusztrációja a csapatával és a vezetőségével soha nem látott szintre ért az egyik edzésen: több társával összeszólalkozott, egyhez, az újonc Tate-hez pedig a labdát is hozzávágta. Egy nappal később napvilágot látott egy videó, ahol egy Dior táskát szorongat hatalmas mosollyal az arcán, a videó felirata alapján a party-t szervező hölgy ajándékozta meg őt. A korábban tévesen sztriptízklubnak beállított helyszínen Harden nem viselt maszkot, amivel megszegte az NBA egészségügyi szabályait, így 50 ezer dolláros büntetést róttak ki rá, illetve figyelmeztették, hogy minden kihagyott meccse után 284 ezer dollárt vonnak le a fizujából. Ha ezt szembeállítjuk Lil Baby-nek adott ajándékával, valószínűleg nem fogja a küszöböt rágni. A bulizós ügye tovább eszkalálódott, mivel a Houston nem játszotta le az Oklahoma elleni nyitómeccsét, miután a Houstonban túl sok lett a koronavírusos, így nem volt elég játékosuk, hogy kiálljanak a meccsen – Harden tesztje negatív lett. Hardennek vigyáznia kell az ilyen szintű nyílt provokációval, még ha ezzel a cseréjét is akarja kivívni: ha túlfeszíti a húrt, kegyvesztett lehet a nagycsapatoknál.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés