Kövess minket

Aztaa

John Boyega beteg gyerekekkel fénykardozott

Törődni kell az ifjú padavanokkal.

Megosztva

A 23 éves színésznek nincs sok ideje. Filmet forgat, különböző eseményeken vesz részt, talk showkban szerepel, és ha marad egy kis ideje, akkor közönségtalálkozókon készít közös képeket a rajongókkal. A naptára nem éppen szellős, de ha beteg gyerekekről van szó, azonnal eldob mindent.


Daniel, egy ötéves kisfiú. Agy tumora van és jelenleg nem sok jót jósolnak neki az orvosok, de a kissrác minden erejével azon van, hogy boldog legyen. Imádja a Star Wars-t, és a legutóbbi rész után szeretett volna találkozni Finn-nel. John Boyega egy pillanatig sem gondolkozott el a kérésen, magára kapta a bőrdzsekijét és azonnal a Royal London kórházba igyekezett, hogy találkozzon Daniellel. A kisfiú stílusosan rohamosztagosnak öltözött, és egy laza fénykard párbajra is kihívta a színészt.

„Annyira örülök, hogy részese lehettem ennek. Nagyon jó volt, hogy rengeteg gyerekkel találkozhattam, akik a Royal London kórházban gyógyulnak, és érezhettem a pozitivitásukat.” – nyilatkozta Boyega. Igazán boldog lehet, hiszen újra mosolyra bírt egy ifjú rohamosztagost.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés