Kövess minket

Bulvár

Joseph Gordon-Levitt alsónadrágra vetkőzött

Megviccelték a Harvard diákjai.

Megosztva

A Hasty Pudding Institute 1770 óta létezik. Minden évben megválasztják az év férfiját és nőjét, és idén a választásuk Joseph Gordon-Levittre és Kerry Washingtonra esett. Előbbit még azért jól megizzasztották, mielőtt átadták volna neki a díjat.


A „gálára” a Harvard kampuszán került sor, ahol két diák rendesen megszívatta a színészt. A feladatai például azok voltak, hogy megfejjen egy tehenet, hogy szexi táncot lejtsen egy orosz pornó sztárnak (ő is egy diák volt) és hogy újra eljátsszon egy jelenetet A sötét lovag – Felemelkedés című filmből. Természetesen Joseph minden próbát kiállt, kivétel nélkül teljesítette a kihívásokat.

Bónusz feladatként megmutatta a Calvin Klein alsónadrágját, megszemélyesítve ezzel barátját, Seth Rogen-t. „Az utóbbi két napomat itt töltöttem. Eközben rengeteg gondoskodást, nevetést és szenvedélyt kaptam sokkal fiatalabb emberektől, mint én, és ez optimizmussal tölt el. Ti srácok valamit nagyon jól csináltok” – mondta Joseph Gordon-Levitt. A tömött kampusz ekkor „Robin, Robin” üvöltésbe tört ki, és végezetül a sztár megkapta a kitüntetést. Mellesleg ezt a díjat már odaítélték Robert De Nironak és Neil Patrick Harrisnek is.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés