Kövess minket

Hiphop

Kamu Drake állítása szerint 5000 dollárt keres egy-egy fellépésszerűséggel

Megosztva

Szokták mondani, ha valamiben jó vagy, akkor azzal akár pénzt is kereshetsz. Ennek megfelelően a néhány hete virálissá vált, Wishről rendelt Drake fogta magát és turnéra indult, hogy klubokban kamatoztassa tehetségét, nem éppen nyomott áron.

Az immár IzzyyDrake művésznéven futó hasonmás megmosolyogtató története néhány hét leforgása alatt valódi sikersztorivá vált, aminek köszönhetően meglepően sok kapu nyílt ki előtte. Nemrég például Adam 22 podcast-műsorában, a No Jumperben vendégeskedett, és elmesélte, milyen az élete egy főállású Drake imitátornak napjainkban.

Állítása szerint azért indult turnéra, mert mostanában rengeteg olyan klubból kapott megkeresést, ahol a tulaj nem tudja kigazdálkodni Drizzy gázsiját, ezért valamiféle alternatív, mondjuk úgy, költségkímélő megoldást keres. Itt jön aztán a képbe az amúgy 22 éves pszeudo-Drake, aki jóval olcsóbban vállal fellépést, igaz, az általa prezentált performansz mindössze a közönséggel való fényképezkedésből, illetve jópofizásból áll. És mindezért nagyjából 5000 dollár, azaz több mint másfél millió forint üti a markát. Ennyit kap ugyanis emberünk alkalmanként, plusz az útiköltség, na meg a fogyasztás, természetesen. A pénz jó helyre kerül, hiszen Izzy, mint mondja, apaként a családjának próbál normális életkörülményeket teremteni a keresetéből. Állítása szerint amúgy Drake-ket nem zavarja a identitáslopás, sőt, úgy van vele, hogy ha meg tud abból élni, hogy őt utánozzá, ám legyen.

Továbbá megtudhattuk még azt is, hogy van egy kisebb kiadója Torontóban, melynek segítségével tehetséges helyi rappereknek, énekeseknek tud teret adni, habár újabban saját zenéken kezdett el ügyködni. Első, Do Not Disturb című száma november 23-án robban, majd jön a teljes album is, talán Drake-kel a közreműködők között.

3 hozzászólás

3 Comments

  1. Pingback: “Real” recognize real: a kamu Drake felhívta az igazit, hogy gratuláljon neki új albumához – Off Media

  2. Pingback: “Real” recognize real: a kamu Drake felhívta az igazit, hogy gratuláljon neki új albumához - Club Dance Radio Online

  3. Pingback: Kitiltották Kamu Drake-et Instagramról, amiért a rappernek adta ki magát – Off Media

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés