Kövess minket

Hiphop

Kanye-t trollkodja Drake az új kislemezén

Megosztva

Drake új frontot nyitott a Kanye-val való háborúskodásában. Már-már úgy tűnt, hogy a két rapper közötti ellentét teljesen kihűlt és továbbléptek a sérelmeken, de aztán pénteken Drizzy váratlanul ledobott egy új, „Search & Rescue” című trekket, amin elég egyértelműen döfködi Ye egóját.

A zene első hallgatásra a tipik Drake téma, arról rappel és énekel, hogy egy olyan nőre vágyik, aki végre megszeledíti őt. A sorok közt nem is találunk konkrét utalásokat Kanye-ra, amellett viszont nem lehet elmenni, hogy a dal első percére be van vágva egy beszélgetés a Keeping Up with the Kardashians című realityből, ahogy Kim Kardashian épp azt ecseteli az anyjának, Kris Jennernek, hogy boldog akar lenni a Kanye-val válása után. A részlet extrán csípős lehet Ye-nek, hisz Kimnek vélhetően rá kellett bólintania arra, hogy Drake használhassa azt.

A trollkodás viszont itt nem ért véget, Drake ugyanis egy Kim Kardashian hasonmással fotózkodott a kislemez borítójához, amin mindketten bukósisakot viselnek. A borító utalás lehet Kim április 4-ei Insta posztjára. Mint később kiderült, a borítón lévő lány egy OVO-hoz köthető énekesnő, Lilah.

Ye egyelőre nem reagált a trollkodásra, alább lehet csekkolni Drake új dalát.

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés