Kövess minket

Hiphop

Kanye West állítólag Olaszországban, 80 ezer ember előtt fogja leleplezni az új albumát

Megosztva

Pezsegnek a Ye rajongói oldalak, miután felröppent a hír, hogy a rapper Olaszországban egy gigantikus hallgatói eseményen fogja bemutatni az új albumát.

West augusztus óta van Olaszországban feleségével, Bianca Censorival, ahol kisebb botrányokba is keveredtek. Most úgy tűnik, hogy Ye nem csak nyaralgat, de dolgozik is, és bár hivatalosan még semmit sem erősítettek meg, egy óriási díszletet kezdtek építeni egy olaszországi szabadtéri helyszínen, a Reggio Emilia melletti RCF Arénában.

Egyes források szerint tárgyalások folynak arról, hogy már ezen a hétvégén vagy esetleg a következő hétvégén koncertet adjanak, amelyen akár 80 000 ember is elfér.

Kanye megafanok már az olasz utazásukat tervezik, de nem mindenki örül a hírnek, olasz háborús veteránok például kifejezetten ellenkeznek, Ye korábban tett antiszemita megnyilvánulásai miatt – írja a Daily Mail.

Hamarosan kiderül, hogy Kanye végigcsinálja-e a projektet, hisz a művész amilyan gyorsan tervez, olyan gyorsan halaszt, vagy épp lemond dolgokat, elég csak a korábbi lemezmegjelenéseit figyelni.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés