Kövess minket

Aztaa

Kanye West kihirdette az elnöki programját a 2024-es választásokra

Ye nem viccelt: gyökereiben fogja megváltoztatni Amerika mindennapjait!

Megosztva

Forrás:

(Megjegyzés: Ez a cikk április 1-jén jelent meg tőlünk, tehát bármennyire is kiszámíthatatlan Ye, ennyire azért ő sem az, természetesen az egészet mi találtuk ki)

Reméljük mindenkinek megvan még az a notórius 2015-es MTV VMA gála, amikor Kanye a korábbi, már amúgy is elképesztő kirohanásaira képest volt még egy lapáttal rátenni: bejelentette, hogy indulni fog a 2020-as elnökválasztáson. Bár arról az évszámról már lemaradt, most úgy néz ki, hogy stabil elhatározással vág bele a 2024-es kampányába, hiszen már ma kihirdette a négy év múlva tartandó választásokra szánt programját. Nem túlzunk, amikor azt mondjuk, alapjaiban fogja megváltoztatni az amerikai polgárok mindennapjait. Íme a 2024-es elhatározási President Westnek:

 • Taylor Swifttel közös viharos kapcsolatának pontot tenne a végére: állítása szerint nemzetvédelmi kockázatot jelent az énekesnő, így kitoloncolná az országból. Swift egyelőre még nem reagált a hírre.

 • Divattervező barátját, Virgil Abloh-t már felkérte, hogy győzelme esetén újradekorálják a Fehér Házat, Takashi Murakami művésszel (a Graduation és a Kids See Ghost albumborító tervezőjével) pedig az amerikai zászlót kívánja újragondolni. Emellett említést tett a híres amerikai jelkép, a fehérfejű rétisas leváltására, helyére az első három albumából ismertté vált egyetemi kabalafigurát kívánja ültetni. A készülő Fehér Ház – vagy ahogy a megválasztása után hívni fogják, Off-White-House – első látványtervéről már képet is közölt.

  Forrás:

 • Chicago lesz a főváros – mert csak…

 • Már most megkezdte a szavazók lekenyerezését, mivel minden neki bizalmat szavazó állampolgárnak egy vadiúj Yeezy kedveskedne, aminek prototípusáról képet is közölt.

Forrás:
 • Bár korábban többször gold diggernek volt kikiáltva felesége, Kim, most úgy néz ki, hogy ezt a téveszmét a lehető legdrasztikusabb módon szeretné eloszlatni: bejelentette, hogy az amerikai központi bank, a FED elnökének fogja kinevezni.

 • Oktatási reform keretében már felvette a kapcsolatot a Microsoft vezetőivel és minden 18 év alatti tanulót egy új Xbox konzollal fogják megajándékozni, mivel meggyőződése, hogy a konzolon keresztüli oktatásé a jövő. Elmondta még, hogy erősen lobbizik, hogy Malcolm Xbox legyen az új generációs tanulóbox elnevezése.

 • Úgy látszik, hogy Drake-et is teljesen ki akarja készíteni: talán leghíresebb számát, az In My Feelings-et konkrétan betiltaná a közhelyeken, a streaming szolgáltatóknál pedig csak és kizárólag a 2018-as nyárral egybeforrt sor, a Kiki, do you love me? kicenzúrázásával engedné, hogy fenn legyen.

 • Állítólag már most tárgyalásokat kezdeményezett Trumppal, hogy a Tigris Királyt, Joe Exoticot kiengedjék a börtönből, de ha nem sikerülne végigvinnie a kezdeményezést a következő 4 évben, akkor hivatalba lépésekor azonnali amnesztiát kapna a Netflix-en jelenleg legfelkapottabb sorozat, a Tiger King főszereplője.

 • Trump iránti hódolatát és Fehér Házas beszélgetésüket nem felejti: továbbvinné a MAGA sapkákat és elképzeléseket. A hivatalokban kötelezné az ügyintézőket és dolgozókat, hogy a saját képére formált MAKA sapkában dolgozzanak – a MAKA Make America Kanye Again mozaikszava.

 • Már korábban bevallotta, hogy meggyűlt a baja az opioid gyógyszerekkel és egyéb kábítószerekkel, így a drogok elleni háborúra hatalmas hangsúlyt kíván fektetni. Ennek lesújtó kezét és végrehajtóját is megnevezte: Terrence LeVarr Thornton kapta a megtisztelő feladatot. Aki nem ismerné, ő az egykor Pusha T néven ismertté vált rapper, akit közben Drake megválasztott egyetlen (?) fia keresztapjának is.

Azért ezek annyira erős programpontok, hogy nem tudjuk elhinni hogy viccnek szánja, ilyennel csak nem tréfálna egy generáció szócsöve! Vagy mégis?

  Kattints a kommentekért

  Írd le a véleményed

  Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

  Hirdetés
  Hirdetés

  Facebook

  Hirdetés