Kövess minket

Hiphop

Kendrick után most A$AP Rocky is megrángatta kicsit Drake-et egy új dalban

Megosztva

Nem Kendrick az egyetlen, akinek a bögyében van Drake, hisz most A$AP Rocky is beszólt neki, tette ráadásul mindezt Future és Metro Boomin új albumán.

Ha beefed van Drake-kel biztosan kapsz egy ingyenes Metro beatet a verzéd alá” – írta egy kommentelő, és valóban, miután a We Don’t Trust You lemezen Kendrick beletörölte a lábát a torontói előadóba, most az új Future x Metro cuccon A$AP Rocky is jelentkezett a feladatra. Ezek szerint sorban állnak a rapperek, hogy beszólhassanak Drizzy-nek. Kendrick és Rocky ellenérzései Drake felé hasonlóak, de az indokuk rá más. Míg Kendrick egyfajta hiphopon belüli versengésként hozta fel, hogy jobb Drake-nél, addig Rocky azt sérelmezi, hogy Drake folyamatosan utalásokat tesz rá és a gyermekei anyjára, Rihannára, akivel Drake is járt korábban.

Rocky rögtön kijelenti, hogy már az első Metro x Future lemezen ott kellett volna lennie, és utal rá, hogy ő kérte, hogy szerepelhessen, feltételezzük azért, hogy ő is odaszúrhasson Drake-nek. A harlemi ezután eldicsekedik Rihannával, majd jönnek a Drake-nek szánt sorok, melyben felkérdezi a rappert, hogy mit kattog még mindig RiRi-n, jobb lenne elfelejtenie, inkább törődjön a zenével, az új albumát amúgy is egy hét alatt elfelejtette mindenki. Rocky azzal zárja a verzéjét, hogy valamiért kitörölhetetlen lett Drake gondolataiból. Alább csekkolható a szám.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés