Kövess minket

Hiphop

Kibékült Kanye West és Drake

Megosztva

Drake elfogadta Kanye West békülési szándékát, a két rapper ismét jóban van.

Drizzy és Ye egy közös fotóval jelezte, hogy ismét spanok, a képre beugrott a békülést részben tető alá hozó Rap-A-Lot Records vezérigazgató, J. Prince is.

A két rapper már régóta méregeti egymást, de egészen addig haverok voltak, míg ki nem került a nyilvánosságnak Drake akkor még “eltiltkolt” fiának híre, melyet Drake szerint Ye kotyogott el Pusha T-nek. Ezután kiélesedett a vita, ami a két rapper új albumának megjelenése előtt és után csak tovább mérgesedett. Végül előző héten Kanye mondta ki, hogy hajlandó békülni Drake-kel, egyben arra is kérte, hogy lépjenek fel közösen a Gangster Disciples nevű banda vezéralakjának, Larry Hoover-nek a szabadulását követelve.

Drizzy tehát elfogadta a békejobbot, és mint a képen látható, egyenesen a torontói palotája előtt fotózkodott Kanye-val. J. Prince saját posztja szerint a közös koncert is össze fog jönni, méghozzá december 9-én. Ye amúgy egy közös videót is megosztott az Insta Story-jában, ahol együtt bulizgat Drake-kel, mintha sose lettek volna rosszba.

(HipHopDX)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés

Facebook

Hirdetés
Hirdetés