Kövess minket

Hiphop

Kid Cudi bejelentette: jön a Man on the Moon 3

Tíz évvel a második lemez után jelentette be a trilógia harmadik részét.

Megosztva

Forrás:

Kid Cudi neve a zene rajongók széles rétegének ismerős lehet: Kanye West országos cimborája, Guetta egyetlen viselhető zenéjének, a Memories-nak a közreműködője, az ikonikus hümmögésével már számos albumot kitöltött, érzelmes, szívhez szóló szövegeivel pedig rengeteg lelki gonddal küzdőt megsegített. Utóbbi csoportba tartozik Travis Scott, akivel a közös THE SCOTTS számmal a toplista legelejére törte fel magát Cudi, életében először. A két Man on the Moon albumát a mai napig nagy becsben tartják a kritikusok és a rajongók egyaránt, annak a hibrid, alter rap/pop/rock dimenziója hipnotizálja, szövegvilága pedig a mélybe rántja és a magasba lövi a hallgatót. A Man on the Moon harmadik részét már jóideje rebesgetik, de eddig semmi biztosat nem tudtunk meg a Mr. Rager becenevet is magára aggató Scott Mescudi-tól – mostanáig.

A Need for Speed film sztárja Instagramján és Twitterjén osztott meg egy másfél perces videót: az első fél percben néhány videóklipjéből láthatunk bevágásokat, majd a Man on the Moon első részének borítójára emlékeztető hold fénye előtt áll meg autójával, amiből a saját dala bömböl, ezután a távolba merengve nagyot slukkol a cigijébe.

[twitter]https://twitter.com/KidCudi/status/1320758603020730371[/twitter]
Egy hatalmas római hármas után bukkan fel a reménnyel kecsegtető “The trilogy continues…” szöveg. Ennyire egyértelmű utalást még nem kaptunk az új MOTM érkezéséről, bár évek óta fel-felröppentek a hírek annak készületeiről. A Kanye-vel közös 2018-as Kids See Ghost album óta már bejelentett egy Entergalactic-ra nevezett lemezt, illetve egy Travis Scott kollabot is, de a legtöbb fan már valószínűleg eggyel is beérnék a sok ígéret közül.


Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük